Ryan Mark Paul A. Eriksson

Klimatsmarta nyföretagare – finns de?

In Entremattor + mattservice nyheter on 2009/12/18 at 00:56

Nyföretagare prioriterar först att skapa mer kapital, öka kundbasen, välja rätt affärssystem, hålla koll på kostnaderna, få rätt på skatter samt bokföring, hålla en hög kvalitet, ge toppenbra service, etc. – för att nämna några exempel.

Därför är det lätt att nedprioritera miljöarbetet på ett nystartade företag. För oss på ProQure är det en självklarhet att ha en miljömedveten affärsverksamhet redan från början.

Tidigt i vår verksamhet har vi utformat en miljöpolicy som är både realistisk och inspirerande. Vi är glada över de miljömål vi redan uppnått under 2009 och vi ser redan fram emot att förverkliga nästa års. Företag måste ta hänsyn till miljöaspekten idag för att kunna lyckas långsiktigt.

Nyföretagarcenter, Almi och andra liknande organisationer fokuserar på kapitalsökande när de hjälper entrprenörer som vill starta eget. Förhoppningsvis börjar dessa organisationer stödja nya verksamheter i sitt miljöarbete. Med klimatdebatt på allas läppar hoppas man att fler och fler nystartade verksamheter börjar tidigt i sin miljöstrategi. Dock räcker det inte att ha miljöpolicyn på pränt. Walk the talk – det är det som gäller.

 ______________________

proQure erbjuder entrémattor & mattservice av överlägsen kvalité & löser dina mattbehov i tid, till låga kostnader samt med hänsyn till miljön.

Välj bland våra entremattor så som tork-, logo-, VIP-, arbetsplats- & skrapmattor.

ProQure tar miljöfrågan på största allvar & därför ställer vi höga krav på våra samarbetspartners & oss själva gällande miljöarbete.

Besök gärna vår hemsida: www.proqure.se.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: