Ryan Mark Paul A. Eriksson

Omskakning av en traditionsbunden bransch

In Entremattor + mattservice nyheter on 2009/12/16 at 23:49

Man kan nästan tro att entrémattor & mattservice branschen har levt i exil utan några stora överraskningar eller förnyelse i sitt sätt att kommunicera till en mer prismedvetna, informationssugen, lösningsorienterade och servicefokuserade kunder. Det finns dock tecken på friska vindar.

När vi på ProQure har analyserat marknadens behov och krav kom vi fram till att det behövs en fundemental förändring. Därför har ProQure utvecklat en affärsidé som täcker dagens behov och förutsättningar där vi fokuserar på totala kostnader, innovation, flexibilitet och engagemang. Ett konkret exempel är vårt sätt att nå ut till kunder genom e-kanaler. Ett annat är att vi satsade hårt på vårt miljöarbete väldigt tidigt i vår verksamhet.

Företag som är först att bryta gamla mönster i sin bransch, möter dagens efterfråga och kan förutse det som blir aktuell imorgon får en konkurrensfördel. Historiskt hittar man många och starka bevis i affärsvärlden (Google, Toyota, JC Decaux). Utan förändring finns ingen utveckling.

______________________

proQure erbjuder entrémattor & mattservice av överlägsen kvalité & löser dina mattbehov i tid, till låga kostnader samt med hänsyn till miljön.

Välj bland våra entremattor så som tork-, logo-, VIP-, arbetsplats- & skrapmattor.

ProQure tar miljöfrågan på största allvar & därför ställer vi höga krav på våra samarbetspartners & oss själva gällande miljöarbete.

Besök gärna vår hemsida: www.proqure.se.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: